Bluebays nye delebåds koncept gør det nemt at blive bådejer!

28/12/2022

Hvorfor denne båd?

Vi er stolte over at kunne introducere BLUEBAY DELEBÅD konceptet – et koncept der netop tager udgangspunkt i vores kerneværdier, som bygger på glæden ved - i fællesskab - at gøre det vi elsker, nemlig at sejle og leve livet til søs.

Dette koncept har været undervejs længe og vil revolutionere bådmarkedet, på en nytænkende og differentierende måde. Du kender det fra bilmarkedet hvor mange danskere har fået øjnene op for fordelene ved en delebil. Nu kan vi endelig lancere det samme koncept til de danske bådentusiaster og tilbyde flere drømme, til endnu flere mennesker

Bluebay Delebåd består af en række mindre andelsforeninger med en ejerkreds på fx 4-5 personer eller familier, som alle er sammen om at eje én eller flere både i foreningen.

Hovedformålet er at tilbyde højkvalitetsbåde til en brøkdel af prisen, hvor alt du som medlem af foreningen skal gøre, er at planlægge hvornår du vil bruge både og således få optimal får udnyttet tiden og glæden ved at have båd – alt andet tager vi os af på vegne af foreningen.

Læs mere på www.delebåd.dk  og bestil en informationspakke.


LÆG I KURV


Video


Del denne side


Komplet lagerliste

Både klar til afhentning

Disse både er klar til afhentning indenfor 2 hverdage.

Nyeste både 2024

Hvilken båd drømmer du om?
Nyheder
Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.